Nazwa forum

Niestety, nikt nie powie Ci czym jest FluxBB - musisz go poznać sam!

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2024-08-30 16:58:30

Kucin
Administrator
Liczba postów: 3
WindowsOpera 112.0.0.0

Przyjęcie niespodzianka

Miała być strona ale ostatecznie nie znalazłem hosta darmowego i coś mi się w kodzie skopało przez co utknąłem  [dblpt][slash]  generalnie jak wszyscy wiecie planuje zrobić Klaudii przyjęcie niespodziankę uwu

i tak powstało to forum bo Klaudia ma wzgląd na mój telefon itp więc trzeba jakoś ukrywać to XD więc będę was tutaj informował co i jak

głównie o co bym was prosił w kwestii przyjęcia to obecność

na dniach będę zamawiał tort
kilka balonów już kupiłem
planuje kupić piwa trochę i jakieś przekąski a tam później bo pewnie będzie jak zwykle skuci to zamówię pizzę [dblpt]good[dblpt]

jak to nie będzie problem to zanim bym przyszedł z Klaudia to bym podbił do was (os przyjaźni) i tam nadmuchał baloniki przyniósł tort i potem bym jak już to skoczył do biedry po te piwa i jakieś przekąski

no i potem jak wszyscy będą to jakoś zabiorę Klaudię tam (planowałem jej założyć opaskę na oczy XD) i jak otworzy się drzwi to się ładnie zaśpiewa sto lat z torcikiem!

to takie aktualne informację i plany więc mam nadzieję że wszystko wypali i zobaczymy się razem 14.09

Plan tej imprezy powstał trochę przez to bo jak rozmawiam z Klaudią to brakuje jej takiego spotkania jak kiedyś i bardzo chętnie by się z wami zobaczyła więc zakładam że widząc was wzystkich świętując jej urodziny była by mega szczęśliwa  [dblpt])

edit: tam niżej widzę że możecie komentować więc jak chcecie to no  [dblpt]dol[dblpt]  [dblpt]cool[dblpt]

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka